Kjører inn Unic minikraner hos Ankerløkken

Ankerløkken utvider, og tar inn Unic minikraner. Den minste kan beltes inn en vanlig dør. Kranene kommer fra en produsent Ankerløkken kjenner godt fra før.

– Ankerløkken styrker porteføljen med enda et kvalitetsprodukt fra det japanske gigantkonsernet Furukawa. Etter nesten 40 års samarbeid knyttes båndene enda sterkere mellom oss.

Det sier daglig leder Morten Paulsen i en pressemelding fra Ankerløkken Equipment AS.

Annonse

Selskapet er fra i dag importør og forhandler av Unic minikraner, som Paulsen omtaler som verdens mest kompakte kraner.

Inn gjennom standard døråpning

De minste modellene er så små at de får plass gjennom en standard døråpning.

Det kompakte designet går imidlertid ikke på bekostning av løftekapasiteten, sies det. Den minste kranen kan løfte opptil ett tonn, mens den største modellen løfter opptil ti tonn. Unic kranene kan leveres både med forbrenningsmotorer og elektrisk drift.

Unic minicran. Kalles også «Spider Crane». Ser du hvorfor?

Maksimal løftehøyde varierer også for de ulike modellene. Den minste løfter opp til 5,6 meter, mens den største strekker seg over 30 meter.

– Kraner for de aller fleste behov. Samtidig som kranene er særdeles kompakte når de er i bevegelse, gir de utslagbare «edderkoppbena» optimal stabilitet. Dette er også grunnen til at kranene går under navnet «Spider Cranes», sier han.

Flere års ønske

Styreformann Ole Andreas Aaserud har på bakgrunn av ønsker fra mange kunder arbeidet for dette agenturet i flere år. Han intensiverte i følge pressemeldingen dette arbeidet fra sist august, og fikk altså nå nylig en signert avtale.

– Vi er glade for at vi har lykkes i dette, sier daglig leder Morten Paulsen. Ankerløkken har lokaler på Bjørnerud industriområde, rett syd for Ryen i Oslo. Her har selskapet kontorer samt et lager og verksted på 800 kvadratmeter. Ankerløkken er en velkjent leverandør i anleggsbransjen, med blant annet FRD Furukawa hydrauliske slaghammere og demoleringsutstyr, ExcaDrill bortårn, støvdempingsutstyr fra Duztech, i tillegg til utstyr fra Simex, Gomaco, Dynaset, Auger Torque og Cangini.