Lederskifte etter 30 år

Maskinentreprenør og anleggsgartnerfirma Lindhaugen AS i Sarpsborg har 30-årsjubileum i år. Nå har daglig leder gitt stafettpinnen videre.

Lindhaugen AS har vært ledet av Jan Olav Lindhaugen siden oppstarten i 1990, men han har nå gått over i rollen som teknisk leder i bedriften. Den 1. oktober i år overtok Espen Andersen rollen som daglig leder. Han er utdannet sivilingeniør innen anleggsteknikk og har lang fartstid fra bransjen. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i Isachsen Anlegg.

– Utrolig glad

– Jeg er utrolig glad for muligheten til å lede Lindhaugen AS i tiden fremover. Det er et solid firma som har posisjonert seg godt for et marked i stadig vekst innenfor grunnarbeid og hage- og parkarbeid. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med nye kollegaer og at vi sammen skal utvikle Lindhaugen AS videre, sier Espen Andersen.

Annonse

Espen Andersen overtok rollen som daglig leder 1. oktober i år. Han er utdannet sivilingeniør innen anleggsteknikk, og kom fra stillingen som prosjektsjef i Isachsen Anlegg. (Foto: Lindhaugen AS).

– Føles riktig

Avtroppende daglig leder Jan Olav Lindhaugen er også tilfreds med lederskiftet.

– Etter 30 år føles det riktig å overlate roret til en ny daglig leder. Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av Espen og har stor tro på at han med sin erfaring fra både byggherre- og entreprenørsiden vil tilføre selskapet nytt og føre firmaet stødig videre.

Avtroppende daglig leder Jan Olav Lindhaugen, har gått over i rollen som teknisk leder, hvor han bl.a. skal ha ansvar for eksisterende utstyr og innkjøp av nytt. (Foto: Lindhaugen AS).