Små lastere med stor kraft

Worky Quad går på diesel, bensin eller strøm, og kommer seg fram stort sett overalt. Denne går inn gjennom baderomsdøra, om du vil. En serie små, kraftige minilastere er på vei inn hos Dia Proff AS.

Nå i høst lanserer Dia Proff Norge AS en ny serie Worky Quad italienske minilastere for første gang i Norge.

Utstyrsimportøren er godt kjent med småmaskiner fra før, og har nå inngått en avtale med italienske Worky Quad.

Annonse

– Vi ser at deres strategi og produktutvikling går mer i retningen av hva et globalt marked etterspør, med tanke på miljø og innovasjon, sier Dia Proff Norge AS i en pressemelding

Elektrisk, diesel og bensin

Worky Quad SSQ22, drives av en Honda bensinmotor. (Foto: Leverandøren)

Worky Quad kommer i seks ulike modeller med motorvariantene diesel, bensin og hel-elektrisk.

Sistnevnte er den som selger best i Norge, men en dieselmodell med fjernstyring blir stadig mer og mer populær, melder importøren.

– Worky Quad sine minilastere er kraftig konstruert, og har markedets største løftekapasitet. De er små i størrelsen, som gjør dem perfekte for arbeid på trange områder. Serien passer utmerket for arbeid innen jordbruk, gårdsdrift, bygg og anlegg, betongarbeid, innredning, rivning og utleie. Maskinene har lave vedlikeholdskostnader noe våre kunder og oss som importør er takknemlige for, sier Dia Proff Norge AS i pressemeldingen.

Smal og elektrisk

Den helelektriske modellen SSQ EcoQuad-S (bildet øverst) er noe helt for seg selv. Den er kun 74 cm (!) bred, og går dermed inn stort sett alle steder der føreren kan følge med.

Den løfter gode 450 kg. Med en hydraulisk motor i hvert hjul trosser den «alt unntatt tyngdekraften», og den kan snu rundt sin egen akse. Selv med tung last, melder importøren.

Alle modellene kan nå leveres med belte-kit for økt fremkommelighet og lavt marktrykk.

Worky Quad

Worky Quad er en del av Cast Group som har lang erfaring med produksjon av minilastere.

De spesialiserer seg på LED-styrte minilastere med alternative og innovative løsninger. De eksporterer maskiner over hele verden og satser nå stort på Norge.

– Vi har bygget opp et tilsvarende agentur før i Norge, og har lang erfaring med slike maskiner. Vi setter stort krav slik at maskinene kommer til sitt fulle potensial. Vi er stolte av å få være med på å bygge opp merkevaren her i Norge, sier Dia Proff Norge AS i pressemeldingen.