Østerriksk slagknuser til Norge

Nei, det er ikke Arnold Schwarzenegger som kommer hit. Det er Markir AS som har inngått forhandleravtale for Norge med østerrikske Rockster Austria International.

Rockster leverer primært kompakte slagknusere for gjenvinning av asfalt og betong.

– Vi ønsker å profilere oss som en leverandør av gjenvinningsutstyr for inerte masser. Dette innebærer blant annet maskiner som bidrar til gjenbruk av ovennevnte masser og andre returmasser, uttaler Markir AS i en pressemelding.

Annonse

– Rockster har produsert denne typen maskiner siden 2004 og er å anse som en av pionerene innen sitt fagfelt. Alle maskiner kan leveres med returtransportør og hengesikt for produksjon i lukket krets. Innovativt design kombinert med moderne produksjonsfasiliteter bidrar til at Rockster innehar en av markedets sterkeste merkevarer, heter det i pressemeldingen.

– Fornøyde norske brukere

Dette er kombinasjoner som passer det norske marked svært godt, ifølge Markir.

– Vi har ennå ikke de største volum når det gjelder denne typen masser, men ser en økning av volum og behov for omstilling i tiden som kommer. Med stadig økende fokus på gjenvinning er det viktig at kvalitet står som et fundament i maskinene som utvikles. Her ser vi mange fellestrekk til norske brukere.

Ifølge Markir er mindre og mer kompakte maskiner av høy kvalitet noes om verdsettes av de fleste norske kunder, da mye av massene prosesseres i distriktene.

– Det finnes allerede en rekke svært fornøyde norske brukere av Rockster-knusere i Norge, som skilter med svært høy produksjon og lave driftskostnader, uttaler Markir.

Rockster R1000S. (Foto: Markir AS).