Smittevern på anleggsplassen

Garda Anleggsikring AS og Angeltvedt Consulting AS (ACAS) lanserer et miljøvennlig og enkelt system for smittevern på bygge- og anleggsplass.

Rene hender er som kjent et effektivt og nødvendig tiltak for å hindre smitte. Den nye desinfeksjonsstasjonen i storformat på opptil 30 liter skal sikre et godt smittevern på bygge- og anleggsplassen, skriver Garda Anleggsikring i en pressemelding. Systemet gir automatisk dosering på 3 ml, som er i henhold til FHI sitt råd. Den store beholderen skal gi miljøvennlig bruk, minimalt ettersyn og enkel håndtering.

Med inntil 9.900 doseringer WHO-godkjent håndsprit tilgjengelig, er HandSan, ifølge pressemeldingen, den største på markedet i dag når det gjelder antall doseringer før beholder må skiftes. De store og resirkulerbare fatene skal gi et miljøvennlig system, der man unngår plastavfall, samt at det benyttes kortreist, norskprodusert sprit.

Annonse

De store fatene på 20 eller 30 liter, gjør logistikken med å skifte beholder meget enkel, og smittevernet blir alltid ivaretatt. Det kan inngås distribusjonsavtale som gir enklest mulig håndtering og bytte/retur av spritbeholder. Fatene er lukkede slik at man ikke har adgang til spriten, og brukere av stasjonen blir derfor ikke utsatt for unødvendig innånding. I tillegg sikrer man seg også mot at feil type væske blir fylt på stasjonen. Håndsprit er et løsningsmiddel og skal håndteres deretter.