Ny skrape for chevronbelter

Vanskelig å holde chevronbelter – eller «traktorbelter» – rene? Sjekk denne nye skrapen.

– Det har i alle år vært etterspørsel etter et produkt som kan få rene chevronbeltene. Eller «belter med traktormønster», som noen sier. Men det har vært vanskelig å oppdrive.

Det sier daglig leder Arne Kenneth Øvstebø i en pressemelding fra Mineralteknikk AS.

Annonse

Arne Kenneth Øvstebø, Mineralteknikk AS. (Foto: Eget)

Nå har vi endelig levert den første skrapen til til slike belter på et mobilt sikteverk.

– Det fungerer svært godt så langt. Bare se bildene før og etter montering, sier han.

Starclean har et sterkt omdømme i bransjen innen rengjøringssystemer og båndstyringer. Starclean har stått for transportbåndskrapere med høy presisjon siden 1952, og har et marked i hele verden.

Nå kommer endelig en fungerende skrape for chevronbelter derfra.

Levert i Norge i flere år

– Mineralteknikk har levert Starclean skrapene i mange år i Norge. Det har vært en suksess. Det er levert flere hundre skraper allerede, og det leveres stadig ut flere, sier sier Arne Kenneth Øvstebø.

Han peker spesielt på at skrapene er modulært oppbygde, og at kunden selv kan utføre montering og service. Skrapeblad kan for eksempel skiftes uten verktøy.

– Dette gir oss et konkurransefortrinn. Her i Norge er det store avstander, og langt å kjøre for å utføre service på produktene.

Nå har altså Starclean kommet med det Øvstebø mener er den første fungerende skrapen for chevronbelter. Eller «traktorbelter», om du vil. Øvstebø mener denne skrapen vil forenkle driften av knuse- og sorteringsverk med slike belter.