Ny sjef for NRC Norge

Arild Moe starter som daglig leder for NRC Norge den 9. november i år.

Han har over 30 års erfaring fra entreprenørvirksomhet og har de siste 11 årene vært en del av konsernledelsen i AF Gruppen med ansvar for anleggsvirksomheten.

– Arild har erfaringen og kompetansen vi trenger for å utvikle selskapet videre og realisere lønnsom vekst i årene fremover. Vi får en sterk lederprofil med lang erfaring fra prosjektvirksomhet og som tydelig setter sikkerhet først. Videre er jeg sikker på at Arild vil bidra med sin erfaring for å videreutvikle vår felles kultur i Norge. Vi gleder oss til å få Arild ombord, sier Henning Olsen, CEO i NRC Group, i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

– Stolt og glad

Arild startet i AF Gruppen i 1990, og hadde ulike roller i anleggsprosjekter og sentralt i bedriften frem til 1997. Dernest ledet han arbeidet med integrasjon av Ragnar Evensen i AF Gruppen og ble i 2000 leder for Ragnar Evensen (i dag AF Bygg Oslo). I 2009 ble han leder for anleggsvirksomheten i selskapet og en del av konsernledelsen.

– Jeg er både stolt og glad for tilliten jeg har fått ved å lede NRC Group sin norske virksomhet. NRC Group har posisjonert seg godt for et marked som er i stadig vekst innenfor både anlegg, bane og miljø. Nå ser jeg frem til å bli kjent med mine nye kollegaer og at vi sammen skal utvikle selskapet videre, sier Arild Moe.