Wacker Neusons største hjullaster

Nye WL110 er Wacker Neusons største hjullaster. Vil ta opp konkurransen i klassen rundt ti tonn. Se her hva den kan levere.

Wacker Neuson tilbyr hjullastere i et bredt spekter, fra utslippsfrie elektrohjullastere i 2-tonnsklassen, via universalmaskinen WL34 og opp til 10-tonnsklassen. WL34 har nå kommet i ny versjon. En enda større nyhet – bokstavelig talt – er Wacker Neusons nye, største modell: WL110.

Den har vært på markedet siden april, men har som så mye annet gått litt under radaren på grunn av et visst virus.

Annonse

WL110 – til tunge masser

Produsenten framstiller sin nye WL110 som en maskin velegnet til flytting av tunge masser.

– Høyere, hurtigere, sterkere! Hjullaster WL110 er ideell til flytting av tunge masser. Det sørger kombinasjonen av en sterk motor og en stor hydraulikkpumpe for, sier Wacker Neuson i en pressemelding.

Motoren i maskinen leverer 156 hk, mens hydraulikkpumpa leverer 180 liter pr minutt.

Den nye tungvekteren fra Wacker Neuson har en tipplast oppgitt til 7,7 tonn og et skuffevolum på 1,8 kubikkmeter.

– Med den kan entreprenørene øke produktiviteten. For eksempel til flytting av masser i bygg og anlegg, i kommuner eller pukkverk. Føreren drar nytte av maskinens store trekkraft og høye kjørehastighet med det trinnløse, hydrostatiske akselerasjonsgiret ecospeedPRO. WL110 er dessuten utstyrt med midjestyring og en pendelaksel bak. Det gjør den smidig og kompakt, samtidig som den har optimalt grep. For eksempel i pukkverk, sier produsenten i pressemeldingen.

Sikt og komfort

– Den store førerhytta til WL110 sørger for enda sikrere og mer effektivt arbeid ved materialtransport. Operatøren har hele tiden optimal sikt til redskapet og omgivelsene, noe som gjør arbeidet enda tryggere, og dessuten også byr på tids- og kostnadsfordeler. Dessuten gir den ergonomiske komforthytta god plass til beina for operatøren. Betjeningselementene er oversiktlig plassert og førersetet er bekvemt, understreker produsenten.

Et 7“ display gir operatøren oversikt over den viktigste informasjonen. I tillegg til standardvisninger vises også de aktive funksjonene i førerhytta, for eksempel aktiverte elektrofunksjoner. Med et jog dial reguleringsratt kan hydraulikkoljens gjennomstrømningsmengde stilles inn manuelt ved behov og følges på displayet. Dermed drives ethvert utstyr med den mengden hydraulikkolje som det trenger, for økt effektivitet og å beskytte utstyret mot overbelastning.

Ny versjon av WL34

I tillegg til det nye flaggskipet i hjullasterflåten har Wacker Neuson lansert en ny versjon av den velprøvde universalmaskinen hjullasteren WL34.

Wacker Neuson WL34 i ny versjon.

Den greier mer, og har blitt et knepp lavere i høyde.

– Oppdateringen av maskinen gjør at hjullasteren blir enda mer produktiv: Den økte tipplasten på opptil tre tonn gjør hjullasteren særdeles stabil og gjør arbeidet enda sikrere. Kunden drar nytte av økt ytelse ved de samme kjente målene, For eksempel har også den nye modellen en høyde på under 2,2 meter med lavt tak. Det er ideelt også til bruk innendørs, i haller, garasjer, til veiarbeid, samt arbeid i hage- og landskapsanlegg. I tillegg er hjullasteren som standard utstyrt med romslig komfortførerhytte, der man kan arbeide uten å bli sliten. Dessuten drar entreprenørene nytte av kort og effektivt vedlikehold med praktisk plasserte servicepunkter, sier Wacker Neuson i pressemeldingen.