Park- og anleggsmessen er avlyst

Enda en messe utgår som følge av korona. Park- og anleggsmessen i november er avlyst.

– Vi har i det lengste jobbet for at vi skulle klare å gjennomføre en trygg messe for både utstillere og besøkende i høst. Vi vurderer nå at smittefaren i samfunnet fortsatt vil være betydelig fremover.

Det sier Norges Varemesse i en pressemelding om at fagmessen Park- og anleggsmessen er avlyst.

Annonse

Park og anleggmessen er en viktig fagmesse for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Fagmessen arrangeres årlig på Norges Varemesse.

Messe i november

Høstens messe skulle etter planen avholdes 25. – 26. november 2020, men er nå altså avlyst.

– Vi har i lang tid har jobbet med å legge til rette for godt smittevern og en trygg gjennomføring av arrangementet. Likevel ser vi oss dessverre nødt til å avlyse, sier prosjektleder Marit Sagen i Norges Varemesse.

– Våre messer samler et stort publikum. For oss er det avgjørende at arrangementene skal være trygge for både utstillere og besøkende. Selv om en avlysing ikke er en enkel beslutning å ta, er det viktig at vi bidrar til å holde smittesituasjonen under kontroll. Sikkerheten vil alltid kommer først hos oss, sier kommersiell direktør Liv Kindem i Norges Varemesse.

November 2021 i stedet

Hun sier seg lei overfor utstillere som så frem til å stille ut på messen, vise frem produktnyheter og møte kunder etter flere måneder med unntakstilstand. Likevel mener Kindem det var riktig å skjære gjennom.

– Dette krever planlegging og bestilling av utstyr i god tid før messen, derfor tar vi beslutningen om avlysing allerede nå. Vi kommer til å satse stort på neste års Park og anleggsmesse 4. og 5. november 2021, sier hun.

Norges Varemesse er i gang med påmelding til messen i 2021, og melder at mange har videreført årets avtale til neste år.