Ny sjef i Hesselberg Maskin – vil ha tilbake stoltheten

Trønderen Odd Sund (50) har akkurat tiltrådt som ny administrerende direktør i Hesselberg Maskin. – Vi skal være best, er hans ambisjon.

Odd Sund tiltrådte som administrerende direktør i Hesselberg Maskin AS 1. september.

Han er trønder, opprinnelig fra Trondheim.

Annonse

Sund kjenner Hesselberg godt, både fra innsiden og utsiden. Han jobbet som selger for Hesselberg i Trøndelag for 23 år siden. De seneste årene har han tidvis hatt kontakt med Hesselberg som kunde. Sist fra en jobb som løsningsdirektør i Ramirent.

Fra utleie til salg og service

Sund har siden år 2000 hatt ledende stillinger i flere selskaper: Først Block Watne, deretter Llentab og nå sist altså i Ramirent.

Odd Sund, administrerende direktør i Hesselberg Maskin AS. Her ved selskapets nye hovedkontor utenfor Oslo. (Foto: Hesselberg)

Som ny sjef vil Odd Sund først og fremst jobbe for å finne og styrke stoltheten i selskapet. Da vil også markedsandelene krabbe oppover til selskapets gamle høyder.

Entreprenører og maskineiere rundt om i landet kan muligens regne med flere henvendelser fra sine Hesselberg-selgere framover.

– Det er ikke til å legge skjul på at Hesselberg Maskin hadde høyere markedsandeler tidligere. Vi må finne tilbake til stoltheten. Produktene til Hesselberg er superbra alle sammen. Nå skal vi utfordre alle Hesselberg-avdelingene til å bli best i byen der de er, sier Sund.

– Det er ikke småtterier til ambisjoner…?

– Vi må skape det som skal til. Man blir ikke best i byen om man ikke tør å si det. Vi skal være best på totalpakken. Det er Hesselberg som er samlende for det, sier Odd Sund.