Ny samarbeidsavtale mellom Lattix og Brødrene Dahl

Lattix-mastene har vært et kjent syn langs norske og utenlandske veier siden lanseringen i Bærum i 1985. Lattix og Brødrene Dahl AS har nå inngått en ny og utvidet samarbeidsavtale som sikrer fortsatt produksjon og levering av skiltmastene.

Den nye avtalen går i hovedsak ut på at Brødrene Dahl får ansvaret for salgsvirksomheten mens Lattix konsentrerer innsatsen rundt produksjon av mastene. Firmaene vil imidlertid ha et tett samarbeid på alle fronter for å sikre og videreutvikle Lattix-mastenes posisjon i markedet.

– Redder liv i trafikken

– Vi er svært fornøyd med å få på plass denne avtalen med Lattix, sier leder av Brødrene Dahl Samferdsel, Stian Auen, i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

– For oss som en ledende produsent og leverandør av både statiske og dynamiske trafikkskilt i Norge er det helt avgjørende å kunne tilby et godt mastesystem som en del av vår portefølje, fortsetter Auen.

– Vi har levert Lattix-master helt siden tidlig på 90-tallet. Lattix-masten har over en 30-års periode vist at den redder liv i trafikken både nasjonalt og internasjonalt. I dette segmentet er god historikk uten hardt skadde eller drepte det beste argumentet for å velge Lattix.

Lattix-mast. (Foto: Lattix/Brødrene Dahl).

– Et stort løft

– For oss som en ren masteprodusent er det et stort løft at vi nå inngår et tettere samarbeid med Brødrene Dahl sier mangeårig ansatt i Lattix, Gunnar Bendigtsen.

– Lattix-produktene treffer nå markedet via en mer effektiv verdikjede, og vi er veldig glade for at denne avtalen har kommet på plass, sier Bendigtsen.

– Det gir en ekstra motivasjon for oss å nå kunne konsentrere oss om driften og videreutviklingen av Lattix i tospann med Brødrene Dahl, avslutter Bendigtsen.