Volvos nye lastebilsjef i Norge

Volvo kommer med fire nye lastebiler høsten 2020. Minst tre av dem er høytaktuell for entreprenørkjøring. Denne mannen har ansvaret for hele ballet. Han var tiltenkt andre oppgaver i Volvo, men overtar nå sjefsstolen på kort varsel.

Karstein Ahlin tilbake i topplederstolen i Volvo Norge.

Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge. Han erstatter Torbjörn Wilson, som trekker seg fra stillingen på grunn av personlige årsaker.

Annonse

Det melder Volvo Norge.

Fra fungerende til ansatt

– Karstein Ahlin har lang erfaring i Volvo Norge. Han gjorde en strålende jobb som fungerende administrerende direktør, sier styreleder Anna Müller i Volvo Norge.

Det var ifølge pressemeldingen andre planer for Ahlin i Volvo-konsernet. Nå sier styrelederen at han er den perfekte lederen for det norske markedet. Han er nemlig godt kjent med det.

Ahlin ble ansatt i Volvo Norge tilbake i 2014 som Transport Solution manager, men steg raskt i gradene. Fra 2016 var han direktør for servicemarked. Fra det ble kjent at Waldemar Christensen tok over som Vice President Sales and Offering på hovedkontoret i Gøteborg, var Ahlin fungerende administrerende direktør i det norske markedet.

En jobb han altså nå overtar på fast basis. Ahlin ser selv fram til å ta fatt på denne jobben

Nye lastebiler

Nye Volvo lastebiler i 2020. FM, FH, FH16 og FMX.

– Nå var jeg egentlig på vei til andre utfordringer i Volvo, men jeg var ikke i tvil når denne muligheten oppsto. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de ansatte i Volvo Norge og vårt forhandlerapparat, sier han.

Volvo Trucks Norge står foran en spennende høst, med lansering av hele fire nye lastebiler. FH, FH16, FM og FMX kommer i nye versjoner.