Lilleseth overtar Tellefsdal kjettinger

Tellefsdal kjettinger går inn i Lilleseth Kjettings produktportefølje. Dette gjelder hele produktspekteret til landbruk, anlegg, transport og skog. Lilleseth er nå landets største på kjetting til den sektoren.

Det framgår av en pressemelding fra Lilleseth.

De har fra før OFA kjettinger, som kommer fra samme produsent: Nordic Traction.

Annonse

Dermed har Lilleseth hele produktporteføljen til Nordic Traction i Norge.

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det Norske markedet siden 1947. De er en stor leverandør til landbruk, transport og anlegg, og leverer kjetting spesielt kjent for krevende norske forhold.

Største utvalg

– Vi har foran kommende sesong den bredeste portefølje noensinne, sier Lilleseth Kjetting AS i pressemeldingen.

Nordic Traction AB produserer Tellefsdal Kjetting til det norske markedet. Selskapet overfører nå hele sin produktportefølje til Lilleseth Kjetting AS. Nordic Traction Group har flere varemerker i sitt sortiment, som OFA, Gunnebo og Tellefsdal.

Lilleseth Kjetting har samarbeidet med produsenten siden 80-tallet, og vil fra juli 2020 føre samtlige modeller på det norske markedet for produsenten.

– En optimal løsning for alle. Lilleseth Kjettings forhandlere kan nå tilby kundene en optimal kjetting fra et enda bredere sortiment. Både Lilleseth og vi i Nordic Traction får en mye mer effektiv vareflyt. Det kommer sluttkunden til gode gjennom raske og kostnadseffektive leveransen, sier salgssjef Kjell-Åke Larsson i Nordic Traction i pressemeldingen.

Størst i Norge

Her blir modellene Quatro T70/T90, NorTractor og Multigrip pekt på som spesielt populære Tellefsdal kjettinger.

Lilleseth Kjetting utroper seg med dette til markedets ledende leverandør på hjulgående kjettinger.

– Hardt arbeid, god «teft» og vilje til omstilling er oppskriften bedriften har fulgt for å komme dit den er i dag, understreker Knut Lilleseth.

Han er daglig leder i Lilleseth Kjetting, og har drevet bedriften i over 40 år. Bedriften holder til på Skarnes, nordøst for Gardermoen. En ny tomt for utvidelse ferdigstilles denne sommeren. Bedriften har 11 ansatte, og omsatte i 2019 for 67 millioner kroner.