Støtter lokalt næringsliv – gir 2000 kr til alle ansatte

Gjerdalen Entreprenør AS på Lillehammer har tatt den «nasjonale korona-dugnaden» på alvor. Bedriften deler nå ut 2000 kroner til alle ansatte, i form av ett gavekort som kan brukes i Lillehammer sentrum.

– Vi har merket koronakrisen vi også, men det er jo enkelte bransjer som har vært mye hardere ramma enn bransjen vår. Jeg tenker da særlig på restauranter, butikker, reiseliv etc. Vi ønsker å støtte disse bransjene lokalt, slik at hjulene begynner å rulle igjen, forteller Kjell-Iver Gjerdalen. Han er daglig leder for Gjerdalen Entreprenør og styreleder for Maskinentreprenørens Forbund (MEF) i Oppland.

– Vi må støtte hverandre

Gjerdalen Entreprenør AS er et entreprenørfirma som utfører oppdrag innen graving og massetransport, både for private og offentlige oppdragsgivere. Bedriften holder til på Lillehammer, har 32 ansatte og omsetter for ca. 100 millioner kroner i året. Så og si hele omsetningen kommer fra oppdrag i hjemkommunen og andre nærkommuner i Innlandet.

Annonse

– Vi er jo alle avhengig av at «nærlingshjulet» går rundt. De bedriftene som nå sliter som verst er jo også våre kunder. Hvis vi mister våre kunder, så har vi ikke lenger noe grunnlag for å drive butikk. Vi håper våre ansatte nå legger igjen noen kroner i lokale butikker og restauranter, eller kanskje tar med partneren på en hotellovernatting. Vi må støtte hverandre! slår Gjerdalen fast.

– Vi håper dette blir en positiv vinkling i disse koronatider, og at det kanskje kan bli en synergieffekt. Vi vil oppfordre andre bedrifter til å gjøre noe tilsvarende, dersom de har mulighet til det.

Alle ansatte i Gjerdalen Entreprenør får en hyggelig overraskelse sammen med lønnsutbetalingen 25. mai. Tanken er at det vil kunne bidra til at de lokale «næringshjulene» begynner å rulle igjen. Bildet er fra en annen hyggelig anledning; da de ansatte var på demofeltet til Cat i Malaga i 2019. (Foto: Gjerdalen Entreprenør).

– Kommer alle til gode

Alle de 32 ansatte i Gjerdalen Entreprenør vil dermed få en hyggelig overraskelse sammen med lønnsutbetalingen mandag 25. mai.

– Jeg håper de benytter anledningen til å ta med partneren og/eller barna ut og spise en god middag, kjøpe noen nye klær, eller benytte noen av de reiselivstilbudene eller turistattraksjonene som finnes i vårt distrikt. Slik bidrar vi til at næringslivet begynner å rulle igjen, som kommer oss alle til gode avslutter han.