Epiroc Norge har inngått forhandleravtale med Agder Anleggsenter

Epiroc Norge AS og Agder Anleggsenter AS inngår forhandleravtale på pigghammere, reservedeler og borstål.

I tillegg skal Agder Tunnelservice bygge boretårn basert på Epiroc-matere og boreteknologi. Det skriver Epiroc Norge i en pressemelding.

– Løfter samarbeidet et steg videre

– Vi ønsker å styrke vårt tilbud gjennom å kunne tilby forbruksmateriell og produkter fra Epiroc, og er stolte over å utvikle nyskapende teknologi og levere skreddersydde løsninger, sier Svein Arne Uppstad i pressemeldingen. Han er daglig leder for Agder Anleggsenter AS, som er totalleverandør innen utleie, kjøp og salg av nye og brukte maskiner samt utstyr til anleggsbransjen.

Annonse

– Agder Anleggsenter har allerede en betydelig maskinpark fra Epiroc og begge parter ønsker nå å løfte samarbeidet et steg videre, uttaler markedsjef for hydrauliske hammere og demoleringsutstyr i Epiroc, Bente Blystad.

Begge parter har ambisjoner om et nært og forpliktende samarbeid. Målsettingen er at man sammen skal utnytte sin fagkompetanse og ressurser mer optimalt. På denne måten utvikles bedre tilpassede løsninger, service og oppfølging som vil komme gruve- og anleggssektoren til gode, heter det i pressemeldingen.