Lanserer «Dog-mode» i beltegravere

Pon Equipment lanserer en ny funksjon på Cat 320-340 beltegravere. Egen innstilling i klimaanlegget skal unngå at bikkja fryser eller blir overopphetet når eieren forlater maskinen.

Oppdatering: Ja, det er nok aprilsnarr… :)

Kjører du gravemaskin, og pleier å ha med bikkja på jobb? Da har Pon Equipment en nyhet til deg.

Annonse

I de nye beltegraverne Cat 320 – 340 lanseres det nå en ny applikasjon; nemlig Dog Mode!

Firbent venn med på jobb

– Er du redd for at hunden din skal bli overopphetet når du forlater den i førerhytta? Fortvil ikke, Pon Equipment har løsningen! Hunder er menneskets beste venn, og mange ønsker å ha med sin firbente venn på jobb. Men det er viktig at de ikke blir overopphetet eller for kalde. Derfor lanseres nå Dog Mode, opplyser Pon Equipment i en pressemelding.

De nye NextGen beltegravere fra Caterpillar leveres klargjort for “Dog Mode”. Innstillingen aktiveres enkelt på den 10″ store touchskjermen.

Velge kjøling eller varme

For å aktivere “Dog Mode” går du inn på touchskjermen under Meny → Innstillinger → “Dog Mode”. Her kan du enten velge «air condition» for å kjøle ned hunden, eller «heater» for å holde hunden varm.

Når Dog Mode er aktivert vil din Cat-maskin holde temperaturen som er innstilt, helt til reservetanklyset blir aktivert.

– For å forhindre at forbipasserende som ser hunden din i gravemaskinhytta skal bekymre seg, er det satt opp en hyggelig beskjed fra din firbente venn. Dette forhindrer at forbipasserende knuser ruten på gravemaskinen for å redde hunden fra den kvelende og farlige varmen som kan oppstå i hytten på en varm sommerdag eller fra den bitende kulden en kald vinterdag. Dette er en god måte å vise omsorg i praksis, sier Pon Equipment.