Vei og Anlegg 2021 – salgsstart for stands

MGF trosser usikre korona-tider og åpner for bestilling av stands til Vei og Anlegg 2021 fra torsdag 19. mars kl. 12.00. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder.

Maskingrossisternes Forening (MGF) arrangerer Nordens største anleggsmesse Vei og Anlegg hvert tredje år. Neste gang den arrangeres er 5.- 8. mai 2021.

– Normalt har vi hatt et kick-off arrangement som har vært populært for potensielle utstillere, men med dagens situasjon rundt koronautbruddet har vi sett på alternativer. Vi vil derfor kjøre salgsstarten digitalt og åpner for salg av de meget populære standene i morgen torsdag 19. mars klokken 12.00 via vår hjemmeside, sier direktør i MGF Tone Lindberg Grøstad i en pressemelding.

Annonse

Flyttet inn

Messen har flyttet til Norges Varemesse, hvor det er 28.000 kvm utstillingsområde inne, i tillegg til at det er åpnet for at de aller største maskinene kan vises ute. For veldig mange i bransjen er Vei og Anlegg vårens vakreste eventyr, og Maskingrossisternes Forening (MGF) gleder seg til å kunne tilby en utstilling som ikke påvirkes av dårlig vær og grunnforhold.

– Vi skaper noe nytt med de mulighetene Norges Varemesse gir oss, men er oss bevisst at vi skal ta vare på og forvalte arven og de gode tradisjonene som våre besøkende kjenner fra tidligere messer, sier prosjektleder Gry Ingebretsen i pressemeldingen.

Gratis messe

Hun poengterer også at det fortsatt skal være gratis å besøke messen, og at alle er hjertelig velkomne. Sammen med en bredt sammensatt ressursgruppe arbeider Gry og resten av de ansatte i MGF for at Vei og Anlegg fortsatt skal være en maskin- og folkefest, og at alle de arrangementene som har vært i tilknytning til tidligere messer skal videreføres og forbedres i det nye konseptet.

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.v.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.v.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse, gleder seg til å ønske utstillere og besøkende velkommen til Vei og Anlegg på Norges Varemesse i 2021. (Foto: MGF)

Salgsstart til tross for korona

– MGF er opptatt av at messen viser et så bredt spekter av maskiner og utstyr som mulig og ønsker å invitere alle som har produkter eller tjenester til bransjen til å booke stand på messen allerede nå. Vi har lenge planlagt denne salgsstarten, og har vurdert at vi ønsker å opprettholde datoen selv om det råder en del usikkerhet i forbindelse med korona-utbruddet i markedet nå, sier direktør Tone Lindberg Grøstad.

– Det kan jo være godt å fokusere på det som fortsatt går som normalt og som har en horisont til etter at vi er kommet gjennom denne krisen, fortsetter Grøstad.

Nytt denne gangen er at det ikke vil arrangeres en kick-off for salg som tidligere år. MGF er opptatt av å følge myndighetenes anbefalinger for å unngå smittefare, og vil unngå å samle bransjefolk.

Førstemann til mølla

Salgsstart skjer digitalt på messens hjemmeside www.veioganlegg.no.

MGF åpner for å bestille stands fra torsdag 19. mars klokken 12.00, og det vil være førstemann-til-mølla-prinsippet denne gangen også.