Avlyser anleggsmesse i Haugesund

Messen Anlegg 2020 i Haugesund i mai er avlyst. Det ble klart fredag. – Fryktelig trist, men det eneste ansvarlige å gjøre i denne situasjonen, sier regionsjef Paul Olaf Baraas i MEF.

HAUGESUND: Messen Anlegg 2020 skulle vært arrangert i Haugesund 8.-10. mai. Den er nå avlyst.

– Vi har etter nøye vurderinger i går og i dag tatt den tunge avgjørelsen om å avlyse Anlegg 2020 i sin helhet. Det er fryktelig trist, men det eneste ansvarlige å gjøre i denne situasjonen.

Annonse

Enstemmig komité

Paul Olaf Baraas, her på anleggsmessen Anlegg 2017 i Haugesund. (Foto: Jørn Søderholm)

Det sier regionsjef Paul Olaf Baraas i MEF. Han sitter i arrangementskomiteen sammen med styret i MEFs lokallag i Nord-Rogaland og Sunnhordland.

Det var en enstemmig komité som besluttet avlysningen fredag formiddag. Avgjørelsen er tatt med bakgrunn i usikkerheten rundt koronaviruset, og varigheten av iverksatte nasjonale og lokale tiltak.

Arrangørkomiteen har nøye vurdert å utsette messen til oktober, men har landet på at det ikke er hensiktsmessig.

– Det er selvfølgelig leit og tungt at vi må avlyse messa. Vi har holdt på med planlegging og forberedelser i halvannet år og lagt ned masse tid og ressurser. Avgjørelsen om å avlyse ble ikke tatt med lett hjerte. Det er selvsagt også synd for næringslivet i Haugesund, som har gode dager under messene våre der, og – ikke minst – er det leit for både utstillere og medlemsbedrifter, sier Baraas.

Han og arrangørkomiteen ser nå i stedet fram til neste messe, som er planlagt i 2023.