Ny kommunikasjonssjef i MEF

– Vi er svært glade for og stolte over at Fredrik Tronhuus har takket ja til å bli vår nye kommunikasjonssjef. Han har bred erfaring fra NHO, Stortinget og regjering, sier Julie Brodtkorb, administrerende direktør i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF).

– Nåværende kommunikasjonssjef Håvard Almås slutter i MEF i mai etter åtte år, for å søke nye utfordringer. Han har bidratt med en fantastisk innsats for MEF, sier Julie Brodtkorb.

Tronhuus har bachelor i økonomi og administrasjon, har vært praktikant i NHO Service, rådgiver i Høyres stortingsgruppe og politisk rådgiver for arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie.

Annonse

– Medlemmene i MEF er travelt opptatt med å bygge landet, og jeg gleder meg til å jobbe for at de får best mulig rammebetingelser og sin stemme hørt slik at vi sikrer arbeidsplasser i hele landet i en svært viktig næring, sier Fredrik Tronhuus.