Trippel suksess for Fredheim i 2019

2019 ble et hyggelig år for Fredheim Maskin AS, på alle vis. Først ble de Årets Forhandler for Keestrack. Deretter beste Sandvik-forhandler. Her har de akkurat fått sitt tredje Gaselle-diplom. Året avsluttes med all time high – og neste år er det jubileum.

Fra motoren/aggregatet i forgrunnen går det strømkabler til konknuseren Keestrack H6e. (Foto: Runar F. Daler).

SPYDEBERG: Brødrene Fredheim og de ansatte i Fredheim Maskin kan gå inn juleinnspurten med et smil om munnen, vel vitende om at 2019 ble en suksess.

Knuse- og sikteverkforhandlere i Spydeberg har mange gode år bak seg, med 2019 til å toppe det hele.

Annonse

Sjekk bare denne «medaljerekka»:

  • Keestrack – Dealer of the year 2017 og 2018 – tiltdelt i mars
  • Sandvik Mobiles – Best performing dealer – tildelt i november
  • DN – Gaselle – tildelt i desember

F.v. Per Olav Fredheim får forhandlerprisen fra Sandvik Mobiles av Andy McCullock (t.v.) og Mattias Markusson.

– Det er veldig stas når vår innsats gir resultater og det resulterer i en pris fra Sandvik Mobiles. Man blir litt ydmyk når lille vi fra lille Norge får slik pris. Spesielt med tanke på at Sandvik selger over hele verden, sier Per Olav Fredheim.

Arbeid i alle ledd

Han understreker at det er en laginnsats fra samtlige ansatte.

– Fredheim maskin som team har jobbet hardt for å bygge opp alle ledd. Delelager, service, support, maskinutleie og ikke minst maskinsalg. Alle disse leddene er for oss like viktige. Det ligger mye hardt arbeid bak og store investeringer i vår satsning på Sandvik, sier han.

Per Olav Fredheim henger opp bedriftens tredje Gaselle-diplom.

I desember fikk Fredheim Maskin AS Gaselle-utmerkelse fra DN. Denne er basert på 2018-regnskapet, der det ble omsatt 415 millioner kroner. Et av Gaselle-kriteriene er at selskapet skal ha doblet omsetningen de siste fire årene. Det er tredje gang Fredheim Maskin AS blir Gaselle-kåret, og det må jobbes hardere for hver gang.

2019-regnskapet peker klart i retning av et nytt all time high for selskapet i Spydeberg.

15 års jubileum i 2020

Prisen Dealer of the year 2017/2018 fra Keestrack.

Neste år er et aldri så lite jubileum. Utpå nyåret 2020 passerer selskapet nemlig datoen der det er 15 år siden stiftelsen.

– Det har vært stor utvikling og sterk vekst i løpet av disse årene. Målet har hele tiden vært å knytte til oss gode fabrikat, dyktige medarbeidere og en solid kundemasse. Vi har gjort store interne investeringer i et stigende marked. Det har gitt oss muligheten til å skape en bedrift med økonomisk solid fundament og god vekst disse årene, sier Fredheim.

– Hvilken av de tre utmerkelsene i 2019 rager høyest i dine øyne?

– Leverandør-utmerkelser henger alltid høyt. Men Gaselle er jo et tegn på at butikken går i riktig retning…

– Hva vet du om 2020?

– Vi vil jobbe etter samme oppskrift: Fortsatt satsing på deler, service, support, utleie, salg og videreutvikling av modeller. Vi tror og håper at 2020 også vil gi oss vekst, sier Per Olav Fredheim.