Nasta flytter Lillestrøm-avdelingen inntil E6

Nasta AS, med hovedkontor i Larvik, åpner snart sitt nye anlegg ved E6 i nye Lillestrøm kommune.

Det nærmer seg innflytning for Nastas avdeling Lillestrøm. Siden 2007 har virksomheten holdt til på Tuen industriområde mellom Lillestrøm og Fetsund. Nå flyttes avdelingen noen kilometer vestover, til Kjeller Vest 12, 2007 Kjeller. Nærmere E6 er det knapt mulig å bygge.

Tomta, som er på litt over 13 000 m2, får et bygg på drøyt 2 500 m2 med verksted, vaskehall, lager, undervisningsrom, showrom og administrative områder. Lillestrømavdelingen vil som tidligere være bemannet av representanter for hele virksomheten, dvs. Nasta-ansatte som vil kunne svare på de fleste typer spørsmål om anleggsmaskiner fra Hitachi og Bell. Det vil også arrangeres kurs i regi av Nastaskolen i de nye lokalene.

Annonse

Gjengen fra Nasta gleder seg til åpning. Maskinselgere i Akershus; Fred Partyka (t.v.) og Tom Ola Bjerkestuen, konsernkundeansvarlig Vegard Gultvedt og produkssjef Ole Kristian Skauan. (Foto: Nasta AS).

– Det blir fantastisk med nye og større lokaler, sier en fornøyd maskinselger i distriktet, Tom Ola Bjerkestuen, i en pressemelding fra selskapet.

– Den sentrale plasseringen vil gjøre at enda flere bransjefolk finner veien inn til en hyggelig maskinprat. Bjerkestuen er en av ca. 20 Nasta-ansatte som vil ha sin arbeidsplass i Lillestrøm.

Åpner 21. november

Det hele åpnes for kunder torsdag 21. november klokken 12.00 med en litt ekstraordinær snorklipping. Denne dagen holder bedriften Åpent hus og inviterer alle anleggsentusiaster innom for en titt på det nye anlegget.

– Vi vil ha representanter fra alle våre avdelinger tilstede denne dagen, blant annet Nasta Finans, Nasta Utleie AS, Nasta Spesialproduksjon, Nasta Ettermarked, Nastaskolen, vårt datterselskap Kiesel Norge AS og mange flere. Med gode tilbud og spennende produktutvalg håper vi å lokke mange til et besøk i våre nye lokaler denne novemberdagen, sier Jannike Vestrum Hansen, markedsansvarlig hos Nasta.

Administrerende direktør i Nasat AS, Tom Johansen. (Foto: Nasta AS).

– Enda bedre posisjon i markedet

Administrerende direktør Tom Johansen har stor tro på at det nye anlegget vil bringe Nasta til nye høyder.

– Selv om hovedkontoret vårt fremdeles ligger i Larvik så vil Lillestrøm-avdelingen, med sin premium-beliggenhet langs E6, naturlig fremstå som vårt ansikt mot publikum. Synligheten vil gi Nasta en enda bedre posisjon i en bransje som vokser mer enn noen annen i landet, avslutter han.