Kaeser-kompressorer i UCO-profil

Kaeser Kompressorer AS og Utleiecompagniet AS (UCO) har hatt tett samarbeid i en årrekke. Nå har de gått skrittet videre innenfor profilering.

UCO ønsket å prøve ut en total «makeover» av profileringen på Kaeser sine maskiner fra siste levering. Kaeser tok UCO på ordet.

I UCO sin utleiepark finner man derfor ikke lenger kun Kaesers mobile kompressorer i gult og sort, men nå også i UCO sine egne merkevarefarger: oransje og antrasittgrå, med UCO-logoer. Målet med initiativet er å øke gjenkjennelseseffekten, synligheten og forsterke UCO sin identitet i markedet. Det skriver Kaeser Kompressorer i en pressemelding.

Annonse

Gjensidig tilfredshet

Administrerende direktør i UCO, Jostein Stormo, sier seg svært fornøyd med samarbeidet med Kaeser.

– Det er en stor fordel at våre leverandører er villige til å være med på et slikt markedsinitiativ. Dette viser fleksibilitet og lojalitet ovenfor oss som kunde, uttaler han i pressemeldingen.

Han understreker at kriterier for valg av leverandører er basert på optimal support gjennom hele prosessen fra innkjøp til service. Tilgjengelighet, kvalitet, og ikke minst fokus på miljøaspektet er en selvfølge. For å opprettholde status som en ledende leverandør innenfor utleiebransjen er UCO avhengig å ha den nyeste teknologien på markedet.

– Kaeser oppfyller alle disse kriteriene, og er derfor valgt som leverandør til UCO, avslutter Stormo.

Kaeser på sin side er svært stolte av å ha UCO som kunde.

– UCO er en fremtidsrettet, innovativ og målrettet kunde som det er interessant å samarbeide med, sier administrerende direktør i Kaeser Kompressorer AS, Egil Krokan.