Hard Clearplex slitefilm sparer kostbare vinduer

Slitsomt – og dyrt – med steinsprut som sliter på frontruta? Det vil Kai Børre Andersen gjøre noe med. Gjennom Clearplex Nordic AS tilbyr han Clearplex film til å legge på glass.

– Den gir en helt annen og mye bedre slitasjesikring enn tradisjonell plastfilm. Vinduer til anleggsmaskiner blir stadig dyrere. Og sikkerhetsvinduer som Hammerglass er enda dyrere. Det er lurt å beskytte, sier Andersen.

Clearplex hardere enn annen plastfilm

Clearplex er betydelig hardere i overflaten enn annen plastfilm, og skal dermed være bedre i stand til å motstå slitasje fra steinsprut i pigging og sånt.

Annonse

Clearplex Nordic AS har lenge levert slik film til bil, og sikter nå mot anleggsbransjen. Selskapet har i følge Andersen levert Clearplex slitasjefilm til en god del maskiner, blant annet hos Hæhre. Her er det vanligst å belegge frontruta og bomruta med film som beskytter mot slitasje.

Nå vil han altså tilby filmen til flere maskineiere i anleggsbransjen. Vi møtte Kai Børre Andersen på Clearplex Nordic sin stand på anleggstreffet i Våler i slutten av august.

NB: Filmen gir IKKE sikkerhet mot sprengning og stor stein. Den er kun en slitasjesikring.