Elektrisk trekker flytter tilhengere

Attack Trailer er en elektrisk trekker for flytting av tilhengere, maskiner, lifter, dyrevogner, campingvogner og annet.

Attack Trailer er en nyhet i Attack-serien fra utstyrsleverandøren Wee.no. Maskinen forenkler flytting av tunge tilhengere, redskaper og maskiner, og er, ifølge importøren Wee.no, både enkel og fleksibel i bruk, med god svingradius. Den passer bra til bruk på alt fra anleggs- og byggeplasser til gårdsbruk og campingplasser, skriver Wee.no i en pressemelding.

Kreves ikke sertifisering

Den elektriske 500W-motoren blir drevet med strøm fra to 33Ah-batterier, noe som gir en maksimal trekkekapasitet på hele 1500 kg. Attack Trailer har justerbar hastighetsregulering med drift på kraftige gummidekk, og er utstyrt med elektromagnetiske bremser som hjelper til i slake stigninger. Det kreves ikke sertifisering for å føre Attack Trailer, ifølge importøren.

Annonse

Attack Trailer har maksimal trekkekapasitet på 1500 kg. (Foto: Wee.no).

Tekniske data Attack Trailer

  • Lengde: 115 cm
  • Bredde: 67 cm
  • Vekt: 95 kg
  • Motor/drift: 500W
  • Antall batterier: 2
  • Hastighet: 3-6 km/t
  • CE-godkjent
  • Pris: kr 15 000 + mva
  • Importør: Wee.no