Containervegg sikrer verktøy og materialer

Containere er kjekt og greit som lager på bygge- og anleggsplass. Men verdifullt innhold kan ofte være i overkant lett tilgjengelig. Her er en ny vegg med elektronisk dørlås som hindrer tyveri og svinn.

I containere oppbevares ofte store verdier, som er lett tilgjengelig. Dette gjør de utsatt for tyveri, samt at man har lite kontroll med bruken av verktøy og utstyr i løpet av en arbeidsdag.

Gittervegg til container

En løsning kan være å installere en flyttbar gittervegg. Helst med en dør, og da gjerne med et dørlåssystem som forenkler både tilgang og kontroll. Åpning med HMS-kortet, for eksempel…?

Annonse

Garda Anleggsikring har nå utviklet akkurat en slik spesialvegg.

– Veggen gjør det enkelt for entreprenører å sikre sine containere, sier Garda Anleggsikring i en pressemelding.

Veggen sies å være solid, konstruert slik at den enkelt monteres på innsiden av hoveddører. Etter prosjektslutt kan den tas ut og benyttes på andre containere. Veggen er tilpasset standardmål for containere og har en 900 mm bred døråpning. Døren er plassert på siden, slik at den kan benyttes med kun én containerdør åpen.

Infobric dørlås og adgangskontroll

Lås og adgangskontroll fra Infobric. (Foto: Garda Anleggsikring AS)

Døren kan påmonteres dørlåssystemet fra Infobric. På den måten er det enkelt å styre hvem som skal ha tilgang til containeren.

Det gir kontroll med tilgangen. Da unngår man også nøkler og koder, hvis fremste egenskap er at de fort kan havne hos folk som som ikke trenger dem.

– I løpet av arbeidsdagen er det viktig at man har rask og smidig tilgang til nødvendig utstyr på bygge- og anleggsplassen. Vi er derfor glad for at vi gjennom denne containerveggen kan tilby en løsning som gjør at tilgang ikke trenger å gå på bekostning av sikkerheten. Med montert dørlåssystem får man en komplett løsning for svært god tilgangskontroll.

Det sier daglig leder Frode Rastad i Garda Anleggsikring.

Dørlåssystemet har også mer avanserte muligheter. For eksempel at kun personer med nødvendig sertifisering får til gang til utstyr i akkurat den containeren.