Mini-truck som klatrer

Attack Climber 500 er navnet på en ny serie jekketraller. Med elektrisk motor løfter seg selv inn i bilen eller opp på lasteplanet.

Utstyrsprodusenten Wee.no introduserer nå jekketrallen Attack Climber 500. Attack Climber 500 fungerer som en liten elektrisk truck, men har en smart funksjon som gjør den lettere å håndtere:

Løfter seg selv

Når paller eller annen last er løftet inn i bilen, løfter Attack Climber seg selv inn i kjøretøyet ved hjelp av den elektriske motoren.

Annonse

Attack Climber passer fint til lasting av tilhengere, varebiler eller lastebiler uten bakløfter. Den løfter inntil 500 kg.

– Et svært praktisk redskap både for store og små transportenheter. En klatrende jekketralle sparer operatøren for tunge løft. Den gjør det også mulig å drive en mindre transportenhet helt på egenhånd, sier daglig leder Rune Wee i en pressemelding.

Attack Climber kommer i tre størrelser, med løftemaster på enten 80, 100 eller 130 cm høyde. Jekketrallen er utstyrt med elektrisk motor for løft på 800 W, har en bredde på 78 cm og en maksimal gaffellengde på 165 cm. Attack Climber veier 245 kg inkludert batteri. Prislappen begynner på 23 000 kroner.