Lett på tå med tung last

Dette er Kässbohrer PowerBully 18T. Den beltegående universalmaskinen er like lang som en lastebil, og bærer nyttelast på nesten 17 tonn med et marktrykk på bare 0,3 kg/cm. 300 gram, ja.
Den er en ren laste- og nyttemaskin, fra produsenten av PistenBully alpint- og løypemaskiner. Den kommer uten påbygg, klargjort for montering av separat hydraulikksystem og påbygg etter kundens ønsker og behov. F.eks kran(er), krokløft, dumperkasse, personløft eller lasteplan.

Tre beltetyper

PowerBully kan leveres med tre forskjellige typer belter:
• X-Track gummibelter, som ikke skader fast dekke og har god gripeevne i terreng
• D-Dent belter med stålribber
• Flat Track pads som også er skånsom mot fast dekke.
PowerBully er et resultat av 50 års erfaring, og at Kässbohrer kjøpte Amerikanske Soft-trac i 2015. I fjor bestemte seg fabrikken seg for at nyttekjøretøyer til Europa skal skje i Tyskland, på samme fabrikk som løype- og alpinmaskinene. Importør er Antra AS, som har importert Kässbohrer siden 1972 og levert over 1000 PistenBully alpint- og løypemaskiner.
Dette ble gjort for å tilfredsstille Europeiske standarder, samt å få en maskin med metriske mål.

Motoren – en Cummins sekser på 310 hk, oppfyller steg 5 avgasskrav. Demomaskinen på bildet ble vist fram på NNBA i Tromsø i juni. Påbygget består av en palfingerkran med personkurv, vinsj og klargjort for klype/grabb, samt lasteplan med containerfester og vinsj i front. Her går maskinen på bil for transport til Alta etter messen.

Annonse

Powerbully.#antra #winnmarketing #powerbully #powerbully18t #entrepenør #kraftleverandør #linjekontroll #messe #trackedvehicles #utility #trackcarriers #poweryourindustry

Posted by Antra AS on Monday, June 17, 2019