Utvider Doosan-porteføljen

Rosendal Maskin AS overtar agenturet på Doosan Portable Power i det norske Markedet.

– For oss føles det veldig naturlig og riktig å forsterke båndene med Doosan. Vi utvider produktspekteret med flere Doosanprodukter, som vi nå kan tilby våre kunder, sier daglig leder i Rosendal Maskin AS, Ole Marius Rosendal, i en pressemelding fra selskapet.

– Mer spesifikt er det snakk om dieseldrevne mobile lavtrykkskompressorer under 17 bar, mens IRM beholder de store høytrykkskompressorene til riggmarkedet. Portable generatorer og lystårn er også en del av produktporteføljen.

Annonse

Ingersoll Rand

Doosan Portable Power, var tidligere kjent som Ingersoll Rand, og var en del av handelen da Doosan Infracore kjøpte Bobcat i 2008. Doosan er kanskje ikke så kjent i Norge for kompressorer, men Ingersoll Rand var tidligere en stor aktør i Norge på portable kompressorer. Doosan etterlever, ifølge pressemeldingen, fortsatt den samme filosofien, med å levere et stort utvalg av robuste og driftssikre mobile kompressorer som passer både for utleiebransjen og entreprenører.

Ole Marius Rosendal - Rosendal Maskin AS

Daglig leder Ole Marius Rosendal i Rosendal Maskin AS.
(Foto: Jørn Søderholm)

– Hovedsakelig vil det dreie seg om salg av 7-bars kompressorer med kapasiteter på 2,0-7,3 m3, men vi regner også med å selge noen større 10-17-bars kompressorer. Bruksområdene er for eksempel sandblåsing, sanering, blåsing av kabler, trykktesting av VA-anlegg etc., uttaler Ole Marius Rosendal.

– Kompressorene er utstyrt med kjente motorer fra Kubota, Yanmar og Cummins. Flere av kompressorene kan også leveres med en integrert generator på inntil 6kVA. For Rosendal Maskin handler det om å kunne tilby våre eksisterende kunder enda flere produkter, i tillegg til at vi håper å kunne tiltrekke oss noen nye kunder, avslutter han.