Møt kombimaskinen Bob!

WeeGruppen lanserer BOB SF650, en minidumper og betongblander i én og samme maskin.

BOB SF650 er utviklet for byggeprosjekter utenfor allfarvei. En hydraulisk minidumper med egen betongblander som enkelt kan byttes ut med tippkasse. Det skriver WeeGruppen i en pressemelding.

– Markedets eneste

Ifølge meldingen er Bob markedets eneste kompakte kombimaskin – en maskin som kan benyttes i områder som er vanskelig å nå med vanlige kjøretøy. BOB SF650 skal være godt egnet til støpejobber i ulendt terreng, byggearbeid på hytter eller avsidesliggende hus, anlegging av småveier eller oppdrag på øyer.

Annonse

Utstyrt med belter kommer Bob frem de aller fleste steder, og kan kjøre opp hele 40 graders hellinger, lover WeeGrupen. Bob er dessuten selvlastende med egen graver, har hydraulisk tipp av trommel og kan kjøre med opp til 500 kg last. Når betongblanderen er byttet ut med tippkassen kan man frakte alt fra jord og fyllmasse til byggematerialer, redskap og vedsekker.

– Sett behovet

– BOB SF650 er et produkt vi har sett et behov for lenge, og som vi derfor har vært med på å utvikle. Minidumperen blir stadig mer ettertraktet både blant privatpersoner, landbrukere og entreprenører, og med betongblanderfunksjonen integrert utvider vi bruken ytterligere – ikke minst for proffmarkedet, uttaler daglig leder i Wee.no, Rune Wee.

Tekniske data BOB SF650:

  • Mål: Lengde 170 cm, bredde 73 cm, høyde 120 cm.
  • Mål på kasse innvendig: Lengde 95 cm, bredde 67 cm, høyde 45 cm
  • Motor: Longcin 9.0 HK 270 cc bensin
  • Vekt: 433 kg
  • Nyttelast: 500 KG
  • Beltemål: 180x60mm, 38 ledd
  • Pris: kr. 45 000 + mva
  • Importør/produsent: Wee.no