Batteridrevet LED-lystårn uten støy og utslipp

Atlas Copco introduserer sitt første batteridrevne LED-lystårn.

Den kompakte HiLight Z3+ bruker litiumionbatterier og egner seg bl.a. til bygg- og anleggsplasser i urbane strøk, utendørsarrangementer og industriområder. Lystårnet har en brukstid på opptil 32 timer.

– Denne lanseringen representerer et stort sprang fremover når det gjelder hva som kan oppnås med et batteridrevet lystårn. Før vi valgte batteritypen, gjennomførte vi omfattende FoU for å sikre at våre kunder får den gode ytelsen de forventer – ikke bare når det gjelder driftstid, men også pålitelighet, brukervennlighet og total eierkostnad. Sluttresultatet er HiLight Z3+, som gir en årlig reduksjon på 1 tonn CO2-utslipp og dieselbesparelser på mer enn 1000 liter, sier Félix Gómez, produktsjef i Atlas Copco i en pressemelding fra selskapet.

Annonse