Vei og Anlegg flytter til Lillestrøm

Værforbehold og møkkete parkering er historie. Nå flytter Nordens største anleggsmaskinmesse til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Vei og Anlegg 2018. (Foto: Runar F. Daler).

Vei og Anlegg 2018. (Foto: Runar F. Daler).

LILLESTRØM: – Det er ingen hemmelighet at vi har hatt relativt store vær- og logistikkutfordringer der messen har vært arrangert tidligere.

Det sier direktør Tone L. Grøstad i Maskingrossistenes forening MGF.

Annonse

Flytter innendørs

Om du har vært på Vei og anlegg-messen en gang eller to, så vet du nøyaktig hva som ligger bak de ordene. Nå er det slutt på utemesse, grusbakke og møkkete parkering på et myrlignende jorde. Vei og anlegg flytter i mai 2021 innendeørs, til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.v.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.v.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse, gleder seg til å ønske utstillere og besøkende velkommen til Vei og Anlegg på Norges Varemesse i 2021. (Foto: MGF)

– Vi ønsker å fornye oss og skape noe nytt, men samtidig forvalte arven på en best mulig måte. Derfor skal vi arrangere en enda bedre anleggsmaskinmesse 5. – 8. mai 2021, sier Grøstad.

MGF-administrasjonen har sammen med et utvalg av foreningens medlemmer sett på forskjellige løsninger for å gjøre Vei og Anlegg enda bedre. Valget falt på Norges Varemesse.

Til Norges Varemesse

Slik kan det bli seende ut.

– Vi har veldig god erfaring med Norges Varemesse fra tidligere. I 2018 arrangerte vi industrimessen Smart industri der og vi ble møtt av en meget profesjonell samarbeidspartner. En samarbeidspartner som vi nå skal jobbe sammen med for å få til enda bedre Vei og Anlegg-opplevelse i 2021, sier Grøstad.

– Vi synes det er veldig hyggelig å få Vei og Anlegg til oss, sier kundedirektør Trond Andersen ved Norges Varemesse. Der i gården har de lang og god erfaring med å arrangere store messer som trekker et stort antall deltakere.

Alle hallene skal fylles med maskiner og utstyr for anleggsbransjen. I tillegg kan det bli åpnet for å benytte store uteområder. Det er parkeringsplasser til flere tusen biler. I tillegg er det gangavstand til Lillestrøm stasjon, 11-12 minutter med tog fra både Oslo S og Oslo Lufthavn.

Vei og Anlegg flyttes til et annet sted, men arrangeres på samme tidspunkt.  Tradisjonen med å arrangere messen på våren videreføres. I 2021 arrangeres messen onsdag-lørdag 5.-8. mai.