Peab er 60 år – se kortfimdokumentar

To unge brødre i Skåne startet med en traktor og bygget seg opp til en av Nordens største entreprenører.

I forbindelse med at Peab i år fyller 60 år, lanseres kortfilmdokumentaren «Peab – 60 år som samfunnsbygger». Det som i 1959 startet med to veldig unge brødre, Mats og Erik Paulsson, og en traktor, er i dag Sveriges største, og et av Nordens ledende, bygg- og anleggsselskaper.

– At Peab har blitt hva det er i dag er helt og holdent våre ansattes fortjeneste. I Peab har vi alltid bygd vår fremgang på dyktige og engasjerte mennesker, sier Peabs konsernsjef Jesper Göransson i en pressemelding.

Annonse

– Gjennom å vise åpenhet og respekt skapte vi et sterkt felleskap og en familiær følelse. Å bevare denne følelsen har alltid vært mitt primære mål når selskapet har vokst. Det har vært grunnlaget for å skape gode arbeidsplasser, fornøyde kunder og god lønnsomhet, sier gründer Mats Paulsson.