Dette monterte de 200 ganger i fjor – Hella Maskin gaselle for femte gang

200 gravemaskiner fikk nytt Novatron 3D i fjor. Hella Maskin AS fortsetter veksten. Solgte gravesystem, stikningsutstyr og anleggslasere for 112 millioner, og ble gaselle for femte gang.

STATHELLE: – Vi har fortsatt den gode veksten også gjennom 2018, sier Hella Maskin AS ubeskjedent i en pressemelding.

Ledelsen i Hella Maskin AS. F.v. avdelingsleder Sveinung Liaskar i Sykkylven, daglig leder Jon Hella, avdelingsleder Magne Rivenes i Bergen og avdelingsleder Asbjørn Herikstad i Stavanger. (Foto: Hella)

Ledelsen i Hella Maskin AS. F.v. avdelingsleder Sveinung Liaskar i Sykkylven, daglig leder Jon Hella, avdelingsleder Magne Rivenes i Bergen og avdelingsleder Asbjørn Herikstad i Stavanger. (Foto: Hella)

Ubeskjedenheten bygger på en hyggelig økonomisk utvikling. Spesialisten på anleggsteknologi befester sin posisjon som nest størst på det norske markedet.

Annonse

Femte Gaselle

Selskapet ble gaselle-bedrift for femte gang i 2018. Gaselle-diplomet gis til bedrifter som har doblet omsetningen og beholdt positivt driftsresultat de siste fire årene. Og det har altså Hella Maskin gjort fem ganger.

Novatron Xsite 3D gravesystem, her nylig montert i en maskin tilhørende Arnadal Maskin AS. (Foto: Hella)

Novatron Xsite 3D gravesystem, her nylig montert i en maskin tilhørende Arnadal Maskin AS. (Foto: Hella)

I fjor ble det solgt og montert ca 200 Novatron 3D GPS maskinstyringssystemer, i tillegg til Geomax stikningsutstyr og anleggslasere. Fra 2015 til i dag har bemanningen vokst fra 12 til 25 ansatte på hovedkontoret og avdelinger i Bergen, Stavanger og Sykkylven. I tillegg har Hella tre forhandlere, hvorav to i Nord-Norge.

– Vi ser lyst på fremtiden og på den spennende teknologiutviklingen i anleggssektoren, sier daglig leder Jon Hella i pressemeldingen.