Motofog mobile vannkanoner til støvdemping

Motofog vannkanoner tas nå til Norge av Skjetne Maskin. Små, lette og mobile maskiner som demper støv opptil 55 meter unna. Går på diesel, bensin eller strøm, og selv den største maskinen flyttes bakpå en pickup.

Motofog vannkanon for støvdemping.

Motofog vannkanon for støvdemping. (Foto: Produsenten)

– Leotech er verdens ledende innen støv- og luktundertrykkingssystemer og maskiner. I 2001 utviklet Leotech de første støv bekjempelses kanoner, etterpå solgt over hele verden.

Det sier daglig leder Kristian Skjetne i Skjetne Maskin AS om selskapets nye agentur: Utstyr for støvbekjempelse fra italienske Leotech, som har sin produksjon i Trentino i Nord-Italia.

Annonse

Motofog sies å være et hendig hjelpemiddel ved riving. (Foto: Produsenten)

Bensin, diesel eller strøm

Skjetne Maskin kommer primært til å satse på serien Motofog.

Det vil si små støvdempermaskiner med diesel- eller bensinmotorer, og som også kan leveres med strømkontakt for elektrisk drift som større støvkanoner.

– Med lav vekt og liten størrelse egner disse seg eksemplarisk til rive- og demolerings bransjen! Hjulbaserte maskiner med motor er enkle og raske å sette opp på arbeidsplassen. En dieselkanne og og vannforsyning er alt du trenger, sier Skjetne.

0-55 meter rekkevidde

Motofog-serien har for øvrig fire modeller, fra MF10 med bensin eller strømdrift og rekkevidde opptil 15 meter, til MF60 med dieselmotor og altså 55 meters horisontal rekkevidde.

– Våre bekjentskaper i England er importør av mye av det samme produktene som oss. De har prøvd disse ut nå i to år i Storbritannia. Med stor suksess, forsikrer Kristian Skjetne.

Enkle – og dermed rimelig – i transport er de også.

MF60 bakpå en pickup. (Foto: Produsenten)

Minstemann MF10 er på størrelse med en liten trillebår, mens den største maskinen MF60 med rekkevidde på 55 meter passer greit bakpå en pickup.

Fra før av har Skjetne Maskin de tradisjonelle, større vannkanonene fra MB Dustcontrol med rekkevidde opp til 100 meter. Med dette nye Leotech-agenturet utvider de altså sitt sortiment innen støvbekjempelse også i mindre skala.

Skjetne Maskin AS er til stede på Arctic Entrepreneur, og kommer ventelig til å vise Motofog der.