Lanserer ny minigraver i Norge

Yuchai YC25-8 er den første Yuchai-nyheten som lanseres i Norge etter at WeeGruppen overtok det norske agenturet.

Yuchai YC25-8 er en liten, kompakt og allsidig gravemaskin tilpasset både entreprenører og landbruket. Graveren veier 2,5 tonn, har et stabilt understell og en maksimal gravekraft på 1835 kg. I bakenden av styrehuset ligger en Kubota D1803 motor som yter 30 HK og gjør maskinen kraftig nok til de fleste mindre oppdrag. Dette skriver WeeGruppen i en pressemelding.

YC25-8 leveres med vanlig kombihydraulikk, og har ekstrautstyr som hurtigkobling S40 og kvikkoblinger for skuffer og annet relevant utstyr. Styrehytta er ryddig innredet og byr på god plass og komfort for lange nordmenn, ifølge WeeGruppen.

Annonse

– Tilpasset europeiske krav

Maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken, mener Yuchais nyhet bidrar med noe nytt i markedet.

– Kinesiske Yuchai har forstått at dersom de skal konkurrere i Europa, må maskinene tilpasses våre krav og bruk. Det er nye YC25-8 et godt eksempel på, med en klar målgruppe, smarte detaljer, robust konstruksjon og fornuftig pris. Det gir oss tro på en god start i «relanseringen» av Yuchai i Norge, sier Bakken.

Rykende ferske Yuchai YC25-8 klare til levering. (Foto: WeeGruppen).

Rykende ferske Yuchai YC25-8 klare til levering. (Foto: WeeGruppen).

Yuchai var den første kinesiske graverprodusenten som inntok det europeiske markedet, og ble i mange år importert til Norge av Felleskjøpet. Nå er det WeeGruppen og deres landsdekkende netthandel Wee.no som har overtatt agenturet og skal lede utviklingen av gravemaskinmerket i Norge. Utover Yuchai er Wee.no importør av minigraverne fra Nante, traktormerket Dong Feng og hjullastergiganten RWX. For mer informasjon, se wee.no

 

Tekniske data Yuchai YC25-8:

Bredde: 1470 mm
Høyde: 2400 mm
Lengde: 4310 mm

Maks graverekkevidde: 4487 mm
Maks gravedybde: 2613 mm
Graveskuffe Kapasitet: 0,07 m3

Motor: Kubota D1803 (30 HK)
Egenvekt: 2500 kg
Fart: 4,2 km/t
Maks gravekraft: 1835 kg

Pris: fra 240 000 + mva