Hamm valser inn hos Nasta

Valsetog og små tandemvalser fra Hamm skal fra nå også selges av Nasta AS.

Det har blitt offentliggjort etter en avtale mellom Nasta AS og Wirtgen Norway AS. Hitachi- og Bellforhandleren Nasta AS skal etter den nye avtalen med Wirtgen Norway selge valsetog og kompakte tandemvalser.

Det understrekes at dette er utstyr for grunnarbeider, ikke asfalt.

Annonse

Fornøyd Wirtgen Norway

– Ja, vi er svært fornøyd med dette. Med denne avtalen vil Hamm-kunder på anleggssiden være sikret en enda bedre oppfølging enn tidligere. Nasta er en av landets største og mest anerkjente leverandører til anleggsbransjen, med et velsmurt salgs- og serviceapparat som dekker hele Norge. Vi tror at NASTA vil bidra til enda flere og mer fornøyde HAMM-kunder i årene som kommer, sier daglig leder Rune Gulli i Wirtgen Norway AS.

FORNØYD: Eugen Richert (midten) er salgssjef for Nord-Europa i Hamm. Her flankert av adm. direktører i hhv. Nasta, Tom Johansen (t.v.) og Rune Gulli i Wirtgen Norway AS. (Foto: Leverandøren)

Hamm har i følge pressemeldingen fra de to siden 2015 vært verdens største produsent av komprimeringsutstyr for grunnarbeid og asfalt.

Fornøyd Nasta

Nasta-sjef Tom Johansen er begeistret over å få inn nytt merke og nye produkter.

– Mange av våre kunder har lenge uttrykt ønske om å få kjøpe valser og valsetog gjennom oss. Etter flere henvendelser fra ulike produsenter bestemte vi oss for å starte søket etter den rette samarbeidspartneren for Nasta. Gjennom vårt hovedsegment, grunnentreprenørene, lærte vi raskt at Hamm representerer kvalitetsprodukter over hele linjen. Når Wirtgen Norway dukket opp som en mulig samarbeidspartner så falt brikkene på plass. Produktene fra Hamm passer perfekt inn i vår øvrige produktportefølje og vårt mål om kundenærhet, sier administrerende direktør Tom Johansen i Nasta AS.

Det er liten grunn til å bli overrasket om Nasta har med en Hamm eller to i sin utstilling når Arctic Entrepreneur åpner dørene tirsdag.

(bilde 1) Senior Sales Manager i Hamm North Europe, Eugen Richert i midten, med adm. direktører i hhv. Nasta, Tom Johansen (t.v.) og Rune Gulli i Wirtgen Norway AS.

Bilde 2: Tom Johansen hos Nasta gir tommel opp for Hamm