Største ordre noensinne for Ekspert Maskinutleie

Ekspert Maskinutleie har inngått avtale med Volvo Maskin AS om levering av 32 nye Volvo anleggsmaskiner. Målt i kroner er dette deres største maskinkjøp så langt.

– Etter flere års erfaring med både Volvo og andre merker, falt valget også denne gangen på Volvo. Det har blitt flere og flere Volvo i maskinparken vår de siste årene. Gode erfaringer med service og ettermarked hos Volvo Maskin er en av grunnene til dette, sier daglig leder i Ekspert Maskinutleie Kjell Sæter.

– Det er viktig å få hjelp raskt dersom en maskin skulle stoppe. God oppfølging fra distriktssjef Dag Bjørnar Dønnum er heller ikke noe minus, sier han.

Annonse

– Det ble noen runder før vi kom i mål, og vi er veldig glade for å ha fått til denne avtalen, sier Dag Bjørnar Dønnum.

Et par av de nye Volvo-maskinene til Ekspert Maskinutleie. (Foto: Volvo Maskin).

Et par av de nye Volvo-maskinene til Ekspert Maskinutleie. (Foto: Volvo Maskin).

– Nytt og spennende marked

Pakken består av hjullastere fra 5,5 til 12 tonn, korthekk beltegravere på 17 og 25 tonn, korthekk hjulgravere på 17 tonn, tre små anleggsvalser, samt to rammestyrte dumpere med 25 tonns nyttelast.

– Vi har hatt et 15-talls mindre dumpere opp til 20 tonn i utleie tidligere, men med de to nye Volvo A25G beveger vi oss inn i et for oss nytt og spennende marked, sier Kjell Sæter.

Ekspert Maskinutleie ble etablert på Langhus 1. mars 1998, og driver hovedsakelig med anleggsmaskiner fra de minste størrelsene og opp til ca. 25 tonn.

Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS kom inn på eiersiden fra januar 2018, og eier nå 50% av selskapet.

Hovedleverandør til BetonmastHæhre

Ekspert Maskinutleie har som mål å bli hovedleverandør av små maskiner og utstyr til alle deler av BetonmastHæhre-konsernet, og de nye Volvo-maskinene vil bidra til å sikre et bredt tilbud av maskiner til de nye medeierne av selskapet, heter det i pressemeldingen.

– Alt ligger til rette for en god utvikling for Ekspert Maskinutleie, og vi forventer fortsatt vekst i årene som kommer, avslutter daglig leder Kjell Sæter.