Rekordavtale med HeatWork

Utleiesenteret AS har inngått en avtale med Narvik-selskapet HeatWork AS til en verdi av over 20 millioner kroner. Dette er HeatWorks største enkeltstående kontrakt noensinne.

Utleiesenteret, som har over 1000 lifter og 500 anleggsmaskiner til utleie, har inngått en omfattende samarbeidsavtale med HeatWork for å styrke seg ytterligere i utleiemarkedet. Avtalen har en samlet verdi på over 20 millioner kroner, som inkluderer kjøp av 40 såkalte ”Frostheatere”. Dette er et mobilt varmekraftverk som benyttes til blant annet teletining, byggvarme, byggtørk, betongherding og skadesanering, alt ved bruk av væskebåren teknologi. Det skriver Utleiesenteret i en pressemelding.

Kan forlenge sesongen betydelig

– Det er veldig stor aktivitet i konsernet for tiden, og spesielt stor er etterspørselen innen bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker derfor å utvide og forbedre utvalget av utstyr slik at kundene våre innen bygg og anlegg alltid skal få det de trenger. Og dette effektive varmekraftverket gjør at bygg- og anleggskundene våre kan forlenge sesongen betydelig. Det har allerede kommet på plass flere ”Frostheatere”. Så nå kan bare sprengkulda komme, smiler salgs- og markedsjef i Utleiesenteret, Morten Dahl.

Annonse

Han er dessuten strålende fornøyd med at de denne gangen kan kjøpe utstyr fra et helnorsk selskap som også produserer utstyret i Norge.

Antarktis, Svalbard og Mauritius

HeatWork AS i Narvik har i dag 35 ansatte, og avtalen med Utleiesenteret er den største enkeltstående kontrakten i løpet av selskapts 15-årige historie. Det familieeide firmaet, som i fjor vant Byggenæringens Innovasjonspris, har har i dag en kundeportefølje som strekker seg helt fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. En av kundene holder for øvrig til i Mauritius i Afrika der det naturlig nok ikke er teletining, men skadedyrsbekjempelse, som er kundens behov.

– Vi er svært glade for at Utleiesenteret har valgt oss som fast samarbeidspartner og leverandør. Det er kjempespennende og positivt at en så stor aktør i markedet nå ønsker å benytte seg av våre produkter, løsninger og kompetanse, påpeker markedsansvarlig og medeier i HeatWork, Kristin Markussen, som etter et rekordår i fjor regner med å øke omsetningen med over 40 prosent også i 2018.