Ny svensk skogsmesse utfordrer Elmia Wood

Den svenske bransjeorganisasjonen MaskinLeverantörerna lanserer den helt nye messen Swedish Forestry Expo, som vil finne sted 3.-5. juni 2021 på Solvalla i Stockholm.

Med andre ord nøyaktig samtidig som den veletablerte Elmia Wood, som arrangeres i Jönköping.

Elmia Wood går for å være verdens største skogsmesse, så konkurransen er tøff.

Annonse

Maskinene i fokus

Den nye messen skal væra en møteplass for det profesjonelle skogbruket, med maskinene i fokus. Det skriver MaskinLeverantörerna i en pressemelding.

Lanseringen av messen er et initiativ fra bransjeorganisasjonen og dens medlemmer. Swedish Forestry Expo vil være åpen for alle utstillere som har relevante produkter for skogsdrift i større skala, så vel maskiner som tilbehør. Det er altså ikke bare medlemsbedrifter i MaskinLeverantörerna som er velkomne som utstillere på Swedish Forestry Expo.

Foruten selve utstillingen vil det arrangeres møter og seminarer på messen, da arrangøren anser kunnskapsoverføring som en viktig del av totalopplevelsen.

– Vi vil skape en rendyrket messe for de profesjonelle skogsmaskinkjøperne, der skogsmaskinene er i fokus. Valgt av Solvalla som messearena føltes naturlig, da vi har gode erfaringer derfra med Svenska Maskinmässan og stedet lever opp til kravene til tilgjengelighet, sier Björn Bäckström, adm. dir. hos MaskinLeverantörerna.

Det blir spennende å se hvordan nykommeren vil klare seg mot gode, gamle Elmia Wood!