Ny 4×4 Kina-traktor med 30 hk

Denne nye Dong Feng minitraktoren er ikke stort større enn en ATV. Men med 30 hk diesel, 4×4, fullsynket vendegir og redskaper både foran og bak kan den få til et og annet.

– Nykommeren er liten i volum og vekt, og spesialtilpasset småbruk, anlegg, vedlikehold, hagedrift og snørydding.

Det sier importør Weegruppen i en pressemelding om siste nytt inn på lageret i Førresfjorden.

Annonse

Tekniske data Dong Feng 304 G2

Lengde: 3380 mm
Bredde: 1560 mm
Egenvekt: 1650 kg
Motor: 1800 ccm, 4-takts diesel
Effekt: 30 HK

Kinesiske Dong Feng – en av verdens største produsenter av mindre traktorer og jordbruksmaskiner – lanserer nå traktoren Dong Feng 304 igjennom importør Weegruppen. Nyheten er en del av G2-serien, og plasserer seg mellom modellene 254 og 404 på det norske markedet.

4×4 og utstyr

Dong Feng 304 har både firehjulstrekk og servostyring. Blant forbedringene fra tidligere modeller har traktoren fullsynkronisert vendegir. Betjeningsspakene er nå er plassert på sidene, for bedre oversikt og et ryddigere førermiljø.

304 drives av en 30 hk dieselmotor med PTO/rpm på 540-1000. Traktorene kan leveres både med frontmontert og bakmontert utstyr. Prisen ligger godt under 100 000.

– Nye Dong Feng 304 G2 lanseres i en tid der vi ser et voksende marked for mindre traktorer uten styrehus. Her har produsenten lagt stor vekt på smidighet, med gode kjøreegenskaper og svingradius for å øke fremkommeligheten. Dette er noe vi opplever som stadig viktigere, forteller maskin- og landbruksansvarlig hos Jan Sigurd Bakken hos Wee.