Ny selvrensende el-kontakt for Steelwrist redskapsfeste

Steelwrist har laget en ny 14-polet el-kontakt til sine helautomatiske redskapsfester. Den fjerner selv møkk og irr fra kontaktflater. – Garantert god kontakt, lover produsenten.

Som en del i utviklingen av helautomatiske festesystem har Steelwrist laget en ny el-kontakt for sammenkobling mellom SQ-feste og redskap.

Til SQ og OQ redskapsfester

V14 er en ny fjortenpolet, robust el-kontakt som også kan ettermonteres i eksisterende fester av SQ eller OQ-type.

Annonse

– Det er velkjent blant erfarne brukere at eksisterende el-kontakter for gravemaskinredskap ofte har problematiske konstruksjoner. Begrensninger er ofte utilstrekkelig antall poler, små kontaktflater og overfølsomhet mot vann og smuss. Dette er spesielt tilfelle med den gamle V90 kontakten som originalt er en konstruksjon fra 1960-tallet tiltenkt amerikansk militært lyd-utstyr, sier Steelwrist i en pressemelding.

Som et svar på denne problematikken har Steelwrist altså nå utviklet V14, en ny robust kontakt spesielt beregnet for applikasjoner med SQ-feste og redskap.

14 poler

Steelwrist V14 el-kontakt til redskapsfeste, med 14 poler.

Steelwrist V14 el-kontakt til redskapsfeste, med 14 poler.

V14 har fjorten poler istedenfor ti. Dette gjør det mulig å koble tiltrotator-funksjonen og i tillegg gravesystem eller separate ventilpakker i samme kontakt.

Den er til og med kompatibel med plasseringen til V90-kontakten og eksisterende fester og redskap kan enkelt oppgraderes til V14 for både Steelwrist AB og Oilquick ABs sine fester og redskapsgrinder.

– Den nye V14-kontakten har større kontaktflater, som gjør koblingen sikker. Med en konstruksjon der overflatene sleper mot hverandre i koblingsprosedyren garanteres god kontakt og en selvrengjørende effekt oppstår. Dette gjør daglig service og rengjøring enklere sammenlignet med eksisterende kontakter, sier Steelwrist i pressemeldingen.