Fluoriserende arbeidsjakker for kvinner

Mascot lanserer en hi-vis-softshelljakke og -vinterjakke med en mer kroppsnær passform tilpasset kvinner.

De to nye fluoriserende jakkene for kvinner er ifølge produsenten velegnet for bygge- og anleggsbransjen, hvor slitestyrke og effektiv bevegelsesfrihet er et «must». Begge jakkene er godkjent etter EN ISO 20471 klasse 3 (de små størrelsene XS og S av softshelljakken tilhører imidlertid klasse 2). Dette skriver Mascot i en pressemelding.

Hele vinterhalvåret

Softshelljakken 18512 skal ifølge pressmeldingen være en pustende, vindtett og vannavvisende trelagsjakke som passer utmerket til den lunefulle overgangsperioden og på mildere vinterdager. Formskårede ermer skal gi god bevegelsesfrihet, mens regulerbar borrelås med avslutning med ribb ved håndleddet og forlenget rygg skal beskytte mot kulde og vind. Vinterjakken 18545 passer godt til de virkelig kalde månedene, når det er nødvendig med en varm og vanntett jakke, lover produsenten. Jakken er sertifisert etter EN 343 og EN 342. Begge jakkene har avtagbar hette.

Annonse

Passform testet av kvinner

Passformen på vernejakkene er kroppsnær og spesielt tilpasset kvinners former. Jakkene er figursydd med smalere midje, smalere skuldre og plass til hoftene. Begge jakkene har brystinnsnitt med plass til barmen, uten sjenerende brystlommer. Lengden på ermene og ryggstykket er tilpasset kvinners høyde, samt at det er frontåpning til damesiden. På begge jakkene er det en rekke funksjonelle lommer. Jakkene er utviklet gjennom mange prøver og målinger, der kvinner har testet alt fra passform til bevegelsesfrihet og slitestyrke, heter det i pressemeldingen.