Auksjonerer bort rosa skuffe og klype

WeeGruppen arrangerer nettauksjon til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Brystkreftforeningen håper mange legger inn bud.

En rosa gravemaskinskuffe og en rosa klype skal auksjoneres bort, med sluttdato satt til torsdag 1. november. Inntektene fra auksjonen går i sin helhet går til Brystkreftforeningen.

– Rosafarget utstyr er den perfekte måten å vise sin støtte til brystkreftsaken, hver eneste arbeidsdag hele året. Vi ønsker jo aldri å være dyrest, men denne gangen håper vi at dette blir den dyreste skuffen og den dyreste klypa vi noen gang har solgt, sier Rune Wee, daglig leder i Wee.no, i en pressemelding.

Annonse

Donerer 70 000 kroner

Utover auksjonen har WeeGruppen også i år solgt rosa avfallssekker, eller bigbags, til inntekt for brystkreftsaken. Totalt har 2 835 bigbags blitt bestilt på Wee.no så langt i 2018. Nå går halvparten av salgsinntektene direkte til Brystkreftforeningen, en totalsum på 70 000 kroner.

– Rosa bigbags har vist seg å være et svært attraktivt produkt, og har derfor passet utmerket til å generere inntekter til kreftsaken. Jeg vil takke alle som har bidratt til aksjonen ved å kjøpe våre rosa avfallssekker, og håper de vil fortsette med dette, sier Rune Wee.

– Målløs

Styreleder i Brystkreftforeningen i Haugaland, Olaug Mortensen, er godt fornøyd med midlene innsamlet og kreativiteten vist i årets aksjon.

– Jeg blir helt målløs. Dette er en kjempeflott gave til Rosa sløyfe-aksjonen, både de 70.000 kronene og auksjonen WeeGruppen skal gjennomføre. Nå er vi veldig spente på å se hvilket beløp auksjonen kommer opp i, sier Olaug Mortensen.

Årlig aksjon

Rosa sløyfe-aksjonen startet opp i Norge i 1999, og arrangeres hver oktober av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. Siden starten har aksjonen samlet inn flere hundre millioner kroner til brystkreftsaken. En viktig årsak til dette er sponsorer og samarbeidspartnere som selger rosa produkter og gir deler av salgssummen til inntekt for aksjonen.