«Smart» foldeport til bygge- og anleggsplasser

Webbasert diagnostikkverktøy skal spare utgifter for entreprenørene, lover Garda Anleggsikring AS.

Garda Anleggsikring AS lanserer en flyttbar foldeport; en praktisk løsning på steder med begrenset plass, eller der det er behov for en port som åpnes/lukkes hurtig.

Foldeporten er gjennom sin funksjonalitet og svært solide konstruksjon, et alternativ der man ønsker port med ekstra god kvalitet og lang levetid, som ikke krever stor plass, skriver leverandøren i en pressemelding.

Annonse

Servicemodul

For å sikre høy driftssikkerhet er porten utstyrt med servicemodul. Dette er et webbasert diagnostikkverktøy som gjør det mulig å feilsøke porten uten å fysisk måtte reise ut og se. Kunder vil spare både tid og penger, og HMS-kravene til forsvarlig sikring på byggeplassen opprettholdes. lover Garda Anleggsikring.

– Med mulighet for fjerndiagnostikk, lokalt delelager hos oss i Oslo samt servicepersonell i de fleste deler av landet, vil dette være en portløsning som sikrer forutsigbar og økonomisk drift ute på byggeplass. I tillegg er dette en port med slik kvalitet og konstruksjon at behovet for serviceutrykning vil være mindre enn for mange andre modeller i markedet, sier Stefan Søyring, avdelingsleder for teknisk drift i Garda Anleggsikring.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne levere en høykvalitetsport til de som tenker langsiktig, og ser fordelen med en investering der servicedelen er ivaretatt hvis noe uforutsett skulle skje, avslutter Søyring.