Skauan går fra Hesselberg til Nasta

Ole Kristian Skauan skifter jobb og maskinmerke. Blir produktsjef for store kunder og store maskiner i Nasta.

Ole Kristian Skauan starter som produktsjef i Nasta 5.september 2018. Han kommer fra tilsvarende stilling i Hesselberg.

Gått gradene

Ole Kristian har hatt sitt virke i Hesselberg siden 2000, kun med et opphold mellom 2009-2010 hvor han jobbet i DNV med inspeksjon av maskineri. Han har gått gradene fra service ingeniør til teknisk sjef til stillingen som produkt sjef.

Annonse

– I Nasta vil Ole Kristian få ansvar innen området store maskiner og store kunder. Vi gleder oss til å få Ole Kristian på laget. Jeg vet at flere kunder gjøre det samme, sier salgssjef Lars Engmark i Nasta.

– Dette blir gøy, kommenterer Ole Kristian Skauan i en pressemelding fra Nasta.