Teksum tar over i Rana Gruber AS

LNS-selskapet Rana Gruber AS har fått en erfaren ringrev som styreleder. Leif Teksum (66) har avløst Frode Nilsen.

STORFORSHEI: – Frode Nilsen fortsetter imidlertid i styret som regulært styremedlem, opplyser LNS i en pressemelding.

Leif Teksum var en del av konsernledelsen i DNB Bank ASA frem til 2014. Teksum er utdannet siviløkonom fra NHH og er nå bosatt i Bergen.

Annonse

Han jobber for tiden mest med styreverv i ulike selskaper, både børsnoterte og privateide selskaper. I løpet av de siste 4 årene han bl.a. vært styreleder i Yara International ASA, styreleder i Kleven AS-konsernet, styreleder i Nordic Trustee Holding ASA, og styremedlem i Austevoll Seafood ASA.

Av nåværende styreverv kan nevnes styreleder i Leonard Nilsen & Sønner Eiendom AS, styreleder i Rica Eiendom Holding ASA, styremedlem i EVRY ASA, styemedlem i Selvaag Eiendom og styremedlem i Atlantis Vest AS.