Lanserer ni-meters lukket henger

Det svenske selskapet Ivarssons i Metsjö lanserer den nye, ni meter lukkede TP3 BOX transporthengeren med side som kan åpnes hydraulisk.

TP3 BOX forenkler logistikken i industri- og landbruksselskaper som har behov for lukket transport og raskt feste av varene, skriver selskapet i en pressemelding.

Nesten 3 m indre høyde

Transporthengeren har sin egen hydraulikkenhet og derfor kan hengerens funksjoner, som åpning av siden, brukes uten traktortilkobling. Den 9 meter lange lagringsplassen er 2,55 meter bred og har en indre høyde på 2,970 meter, med en kubikkkapasitet på 68 KBM.

Annonse

Hengeren har kommuniserende rør på akslene, som fordeler lastvekten optimalt og muliggjør 35 centimeter høydejustering av kjøretøyet. TP3 BOX har også for- og bakakselstyring, som sammen gir jevn og stabil kjøring selv i tøffe svinger, lover produsenten.

Spesifikasjoner

Hengeren er 2,55 meter bred og har 98 cm høyde til lasteplanet med 455/40 22,5 hjul. Nyttelasten i et inngjerdet område eller i off-road terreng er 27 250 kg. Den tekniske lasten er 34 500 kg.

Eget hydraulisk system

– Med TP3 BOX bygger vi en av de største vognene for lukket transport som kan takle svært høy lastvekt, sier adm. dir. Anders Ivarsson i pressemeldingen.

– TP3 BOX er enkel å manøvrere, noe mange vil sette pris på både for transport av stykkvarer og industrielle varer både i inngjerdede områder og på veien. Vi har solgt TP3 BOX både til næringer som har behov for raskt lukket transport og bønder som har behov for å kunne transportere produkter i lukkede omgivelser, for eksempel grønnsaksprodusenter. Fordi TP3 BOX har sitt eget hydrauliske system, kan funksjonene brukes uten traktor eller lignende tilkoblet, uttaler han.