Entrack overtar Bulder Verksted på Heimdal

Bulder Verksted har solgt virksomheten på Heimdal. Entrack overtar lokaler, stab og oppgaver.

TRONDHEIM: Fra 1. september 2018 overtar Entrack AS Bulder Verksted sin avdeling på Heimdal, Trondheim.

– Verkstedet vil fortsette med samme mekanikerstab og utføre samme jobber som tidligere på person-/varebil og lastebil, opplyser Entrack AS i en pressemelding.

Annonse

Bil, lastebil og maskin

Verkstedet er godkjent bilverksted og påbyggerverksted. Som en følge av Entracks overtakelse utvides «menyen» fra i høst.

I tillegg til å utføre service og reparasjoner på bil/lastebil, vil også verkstedet utføre reparasjoner og service på anleggsmaskiner.

Jon Einar Løberg, verksmester

VELKOMMEN: Verksmester Jon Einar Løberg skal fortsatt ønske velkommen til verkstedet. Bare med Entrack AS på disken, i stedet for Bulder. (Foto: Albert Knudsen, Entrack AS)

Entracks reisende servicemekaniker på Kobelco anleggsmaskiner skal ha sin base på verkstedet, sammen med selger Albert Knudsen. Etter hvert vil det bli klargjort nye maskiner og utført reparasjoner av innbyttemaskiner.

Fortsatt Bulder-maskiner

– Maskiner solgt av Bulder AS vil fortsatt få utført service/reparasjoner av mekanikerne på Terminalen 7, sier Entrack AS i pressemeldingen.

– Hva er bakgrunnen for overtakelsen?

– Entrack hadde behov for et anleggsverksted i Trondheim. Beliggenheten like i nærheten av firmaets eksisterende avdeling på Heggstadmoen 1 passet godt. Bulder Verksted hadde samtidig et ønske om en nedbygging eller overtakelse av verkstedet på Heimdal. Begge parter er godt fornøyd med avtalen, sier styreleder Robert Kvesetberg i Entrack AS.