«Tour de Østlandet» med minimaskiner

Pon Equipment, Felleskjøpet og MAN er ute på en felles minitour på Østlandet. Her er det maskinene som er «mini», ikke antall stoppesteder.

Pon Equipment AS er i første del av juni ute på veien med et knippe mindre maskiner på en minitour på Østlandet. Rundturen gjøres i samarbeid med Felleskjøpet og MAN.

– «Mini» kommer av maskinstørrelsen, ikke av antall stopp, understreker Pon Equipment i en pressemelding.

Annonse

Amarok med henger

Amarok med graver på henger

På vei til neste stopp. (Foto: Jonas Strande, Pon Equipment)

– Ser du en VW Amarok med Cat 301.7D på tilhengeren, så er det mest sannsynlig oss du ser på vei til neste stopp, sier Rune Vestengen. Han er salgssjef øst i Pon Equipment.

På lasset har de gravemaskiner og hjullastere opp til 10-12 tonn. Felleskjøpet stiller med John Deere traktor og MAN med krokløft lastebil. Turneen skal innom 15 stopp på Østlandet de neste to ukene. Startskuddet gikk i Sarpsborg og Halden på mandag 5. juni. Det var etter sigende et bra besøkt og hyggelig maskintreff.

Treffe flere kunder

– Vi har ikke gått i dvale i sommervarmen etter Vei og anlegg. Heller motsatt. Etter en meget vellykket messe har vi heller fått blod på tann og vil ut å treffe flere kunder. Enda bedre blir det når vi får med oss gode samarbeidspartnere som MAN og Felleskjøpet, sier markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment.

– Vi drar videre til Kongsvinger og stopper 15 steder på Østlandet i løpet av de neste to ukene. Dette blir moro, sier key account manager Jon Granlund i Felleskjøpet i pressemeldingen.

Salgsdirektør Jarle Kleppan i Pon inviterer alle interesserte innom stoppestedene, til en prat med lokal selger, demokjøring og servering av grillmat.

– Med det fine været vi har nå håper vi på godt besøk. Muligheter for en god maskinhandel blir det også, sier Kleppan.

Listen over stoppesteder.