Terex «lommeknusere» har fått ny forhandler

Dette er en Terex Bison 120. En 12 tonns kompakt «lommeknuser» som styres fra graverhytta og flyttes med maskinflak og krokløft. Den har nå fått ny forhandler i Norge.

Evorex AB og AS har sendt oss en pressemelding om at de har inngått et samarbeid med Terex. Avtalen innebærer at Evorex skal sørge for salg og service i Sverige og Norge på Terex.

Evoquip knusere

Nærmere bestemt små og mellomstore knuse- og sikteverk fra Terex, som går under navnet Evoquip. Det er i denne Evoquip-serien maskinen på bildet øverst hører hjemme: En Bison 120 kjeftknuser.

Annonse

– Bison 120 er en storselger. En maskin som lett kan styres ut fra hytta på en gravemaskin. For flytting får den 12 tonn tunge knuseren lett plass på en lastveksler, sier Henrik Munther i pressemeldingen.

Han er salgs- og markedssjef i det svensknorske selskapet. Evorex har så smått solgt Evoquip utstyr fra 3,5 til 30 tonn siden i fjor, og etter sigende opplevd stor etterspørsel av både kjeft- og slagknusere.

Store og små brukere

– Maskinene er så service- og brukervennlige at både enmannsforetak og større selskaper bruker dem. Vi har ennå ikke rukket å «offisielt» lansere produktene fullt ut. Men etterspørselen overgår allerede våre forventninger, sider Evorex-sjef Lars Hellgren i pressemeldingen.

Evorex AB og AS har hovedkontor i Skorped utenfor Örnsköldsvik, og personell som «dekker hele Sverige og Norge». Nå er det altså sterkt fokus på oppgiring med Terex Evoquip knusere og sikteverk.

Her er en video som viser Bison 120 i drift.